MANİSA / GÖRDES - Gördes Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimiz; okulumuzda şiirler, günün anlam ve önemine dair konuşmalar ve okul korosu ile yad edilmiştir.

Şehitlerinmize Allah rahmet eylesin.

Mrt

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in gelmesi ile birlikte okulumuz; öğrencilerin Ramazan ayı farkındalığına varmak, bu ayın önemini unutmamak ve Ramazanın önemini vurgulamak amacıyla 7/A snıfı öğrencileri ve Din Kültürü öğretmenimiz Emin ÖZTÜRK tarafından eğlenceli şekilde süslenmiştir.

Herkese hayırlı Ramazanlar dileriz...

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. senesinde okulumuzda kutlama programı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Gördes Büyükşehir Belediyesi'nin aracılığıyla öğrencilerimiz, Gördes'teki atıksu arıtma tesisini ziyaret ederek tesisin çalışması ile ilgili bilgilendirilmişlerdir.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerinin LGS sürecine az bir zaman kala hedefleri doğrultusunde lise gezileri düzenlenerek öğrencilerimize ileriye yönelik planları hakkında fikir sahibi olmaları sağlanmıştır

Ekm

Teknolojinin durdurak bilmediği çağımızda; ülkemizde yapılan gelişmeleri takip etmek, teknolojiyi sadece zaman kaybı işler olmaktan çıkarıp insanlığın yararına nasıl kullanılacağını

gösteren icatları, robotları, askeri techizatları yerinde görmek ve öğrencilerimizin ufkunu açmak için İzmir'de düzenlenen TeknoFest gezisine öğrencilerimizi götürmüş bulunmaktayız.