MANİSA / GÖRDES - Gördes Cumhuriyet Ortaokulu

May

Gördes Meslek ve Teknik Lisesi; okulumuzu ziyaret ederek 8. sınıf öğrencilerimize, Teknik ve Meslek Lisesi hakkında bilgi vermişlerdir.

May

Havaların ısınmasıyla orman yangını riskini artmıştır. Bu riski en aza indirmek için okulumuz 6/C sınıfı öğrencileri ormanda yangına sebep olabilecek cam, kırık şişeler vs gibi

çöpleri toplama etkinliğine katılmışlardır.

Mrt

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in gelmesi ile birlikte okulumuz; öğrencilerin Ramazan ayı farkındalığına varmak, bu ayın önemini unutmamak ve Ramazanın önemini vurgulamak amacıyla 7/A snıfı öğrencileri ve Din Kültürü öğretmenimiz Emin ÖZTÜRK tarafından eğlenceli şekilde süslenmiştir.

Herkese hayırlı Ramazanlar dileriz...

Mrt

Gördes Büyükşehir Belediyesi'nin aracılığıyla öğrencilerimiz, Gördes'teki atıksu arıtma tesisini ziyaret ederek tesisin çalışması ile ilgili bilgilendirilmişlerdir.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerinin LGS sürecine az bir zaman kala hedefleri doğrultusunde lise gezileri düzenlenerek öğrencilerimize ileriye yönelik planları hakkında fikir sahibi olmaları sağlanmıştır